Rozkrojte čerstvou bagetu jedním tahem. Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo. - Čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) - Tvrdost čepele: HRC 55 ±2 - Materiál rukojeti: odolný leštěný plast - Délka čepele: 20 cm Vyrobeno v České republice.
Koupit za 599 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Porkert Eduard nůž na pečivo 20 cm, německá ocel
Doprava:
79 Kč
Skladem
599 Kč
Koupit za 599 Kč
PORKERT EDUARD Nůž na pečivo 20 cm
Doprava:
79 Kč
Skladem
599 Kč
Koupit za 599 Kč
PORKERT nůž na pečivo 20cm EDUARD
Doprava:
59 Kč
599 Kč
Koupit za 599 Kč
PORKERT nůž na pečivo 20cm EDUARD
Doprava:
59 Kč
599 Kč
Koupit za 599 Kč
Porkert Eduard nůž na pečivo 20 cm
Doprava:
69 Kč
Skladem
508 Kč
Koupit za 508 Kč
Popis
Rozkrojte čerstvou bagetu jedním tahem. Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.
- Čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
- Tvrdost čepele: HRC 55 ±2
- Materiál rukojeti: odolný leštěný plast
- Délka čepele: 20 cm
Vyrobeno v České republice.
- Čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
- Tvrdost čepele: HRC 55 ±2
- Materiál rukojeti: odolný leštěný plast
- Délka čepele: 20 cm
Vyrobeno v České republice.
Parametry
Výrobce | Porkert |
Materiál čepele | ocel |
Barva | černá |
Určení | kuchařský |
Materiál rukojeti | plast |
Délka ostří | 20 cm |