Nůž na pečivo 20 cm EDUARD. Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo. čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délky čepele: 20 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál rukojeti: odolný leštěný plast
Koupit za 489 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
PORKERT nůž na pečivo 20cm EDUARD
Doprava:
59 Kč
489 Kč
Koupit za 489 Kč
Popis
Nůž na pečivo 20 cm EDUARD.
Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
délky čepele: 20 cm
tvrdost čepele: HRC 55 ±2
materiál rukojeti: odolný leštěný plast
Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
délky čepele: 20 cm
tvrdost čepele: HRC 55 ±2
materiál rukojeti: odolný leštěný plast