Nůž na pečivo 20 cm EDUARD. Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo. čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délky čepele: 20 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál rukojeti: odolný leštěný plast

Koupit za 489 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nůž na pečivo 20 cm EDUARD.

Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.

čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)

délky čepele: 20 cm

tvrdost čepele: HRC 55 ±2

materiál rukojeti: odolný leštěný plast
Zobrazit více